Feyenoord wellicht zonder De Vrij tegen Heerenveen

Ger
6 december 2013, 16:34

Stefan de Vrij heeft in aanloop naar de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen de training laten schieten. De verdediger van Feyenoord is ziek. Ook achter de naam van Kostas Lamprou staat vanwege een voetblessure een vraagteken.

De Kuipbewoners boekten de voorbije speelronde een belangrijke zege op PSV (3-1). Ronald Koeman hoopt dat zijn ploeg dat resultaat tegen SC Heerenveen een passend vervolg kan geven. De Feyenoord-trainer zag tegen PSV tot zijn grote tevredenheid dat Feyenoord ver voor het eigen doel speelde. "Wij zijn goed als we veel druk kunnen zetten op de tegenstander, maar dat kan alleen als we de ruimtes zeer klein houden. Onder andere Jordy Clasie is daarin heel belangrijk. Hij is snel op de eerste meters en herkent het moment waarop druk gezet moet worden. Als de ruimtes te groot worden, zijn we kwetsbaar bij de omschakeling van de tegenpartij", aldus Koeman op de website van Feyenoord.

De oud-international ziet de omschakeling als een van de sterkste punten in het spel van Heerenveen. "Daar creëren ze de meeste kansen uit, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor hun snelle aanvallers. Bovendien beschikken ze met Finnbogason over een fantastische spits." Bij Feyenoord ontbreken sowieso Samuel Armenteros (voet) en Miquel Nelom (bovenbeen).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen