Glansrol voor Mokhtar bij FC Twente: "Prachtig"

8 december 2013, 10:39

Youness Mokthar was zaterdagavond, tijdens de uitwedstrijd tegen AZ, de grote man bij FC Twente, nadat hij een 1-0 achterstand eigenhandig wist om te buigen in een 1-2 zege. De winnende treffer van de van PEC Zwolle overgekomen vleugelaanvaller viel pas in blessuretijd.

Op de officiële website van Twente kijkt Mokhtar terug op een voor hem zeer geslaagde avond. “Ik denk dat het voor de toeschouwers een mooie wedstrijd was om naar te kijken. Er waren kansen over en weer, een echte open wedstrijd”, aldus Mokhtar, die vijf minuten voor rust de belangrijke gelijkmaker maakte. “Het was heel belangrijk dat we vlak voor rust op gelijke hoogte kwamen, dan kan je in de tweede helft weer opnieuw opbouwen.”

Dat Twente uiteindelijk de zege nog over de streep wist te trekken kwam voor Mokhtar niet als een verrassing: “Dit is een ploeg die in de laatste 30 minuten dan wat extra’s kan brengen”, zo stelt Mokhtar, die zeer verheugd is met zijn glansrol in de zege op AZ: “Ja, prachtig natuurlijk. Ook voor de supporters. Ze gingen bij onze warming-up al tekeer, dat gaf een enorme boost.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen