Michel Jansen: "Wedstrijd verdiende twee winnaars"

8 december 2013, 09:18

Michel Jansen, trainer van FC Twente, prijst zich gelukkig met de overwinning van zijn team in de uitwedstrijd tegen AZ. De Tukkers wonnen, door een laat doelpunt van Youness Mokhtar, met 1-2 in Alkmaar. "Maar het was een wedstrijd die twee winnaars verdiende", zegt Jansen op de website van FC Twente.

"Helaas gaat dat niet in het voetbal, maar ik ben er niet minder blij om", vervolgt Jansen. De oefenmeester zag twee teams 'die allebei voor de winst gingen'. "AZ was in de eerste helft de betere ploeg. We probeerden wel te voetballen, maar hadden veel balverlies. AZ was dreigend en kwam terecht op 1-0. Ze hadden daarna mogelijkheden om verder uit te lopen. Gelukkig kwamen we vlak voor rust terug in de wedstrijd. Met een goed gevoel ga je dan rusten."

"Na rust werd het een slijtageslag. Wij waren in de tweede helft de betere ploeg, waarin we op zoek gingen naar een doelpunt. Wij hadden dan ook de betere kansen. Aan het eind heb je dan dat kleine beetje geluk dat je nodig hebt. Op het scheiden van de markt trekken we de score naar ons toe. Daar ben ik uiteraard heel erg blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen