Van de Looi: "Uithuilen en opnieuw beginnen"

Ger
20 december 2013, 15:59

FC Groningen wil zondag voor eigen publiek graag revanche nemen op NEC. De formatie van trainer Erwin van de Looi speelde donderdag ook al tegen de Nijmegenaren. In de KNVB Beker werd toen met 0-1 verloren.

"We moeten uithuilen en zondag opnieuw beginnen. Bij NEC is Michael Higdon geschorst en dus spelen ze zonder een echte target-man. Dat zal anders zijn", zegt Van de Looi op de website van FC Groningen. "Wat onze opstelling is, kan ik nog niet zeggen. De basis van gisteren heeft vandaag niet getraind. Dus zal morgen meer duidelijk worden." De van een voetblessure herstelde Ramus Lindgren zit weer bij de wedstrijdselectie. Achter de naam van Filip Kostic staat een vraagteken. De vleugelspeler heeft lichte pijntjes.

Van de Looi beseft dat de prestaties van zijn ploeg de afgelopen weken minder zijn geworden. "We hebben de afgelopen vier wedstrijden in Euroborg niet gewonnen. We willen nog één keer wat laten zien. We mobiliseren alles en iedereen om nog een laatste overwinning te kunnen boeken in 2013."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen