Bekerwinst Monaco overschaduwd door blessure Falcao

22 januari 2014, 19:02

AS Monaco heeft woensdagavond een tamelijk eenvoudige bekerzege behaald tegen Monts d'Or Azergues, een vierdeklasser in Frankrijk. De equipe van coach Claudio Ranieri won gemakkelijk met 0-3, maar verloor Radamel Falcao. De Colombiaanse vedette moest het duel per brancard verlaten, met een op het oog zware blessure. Voor zijn blessure had Falcao de Monegasken nog op voorsprong gebracht.

Falcao werd op slag van rust hard geraakt op zijn linkerknie, waarna de goalgetter met veel pijn op de grond bleef liggen. De blessure lijkt ernstig, waardoor Colombia moet vrezen voor de absentie van Falcao op het WK. Mocht er schade aan de kniebanden geconstateerd worden, dan kan het een zeer lastig verhaal worden voor Falcao.

Nadat de Colombiaan Monaco na een klein half uur spelen op voorsprong had gebracht, bracht Emmanuel Rivière de bezoekers een 0-3 voorsprong, met twee doelpunten. Toch zal de meeste aandacht gaan naar Falcao, waarvan de knie de komende dagen uitgebreid onderzocht zal moeten worden.

Voor Ludovic Giuly was het overigens een speciale wedstrijd. De oud-international van Frankrijk stond jarenlang bij Monaco onder contract als speler, maar nam het nu met Monts d'Or Azergues op tegen zijn voormalig werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen