Bosz: "NEC hoort hoger te staan met dit materiaal"

26 januari 2014, 17:31

Vitesse kwam zondagmiddag in het eigen GelreDome niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen aartsrivaal NEC. Hoewel de uitslag op papier zeer teleurstellend is voor Vitesse, is er het besef dat NEC minimaal een punt verdiende. "Ik vind het een meer dan terechte uitslag", sprak Vitesse-coach Peter Bosz na afloop van het duel.

Bosz gaf tegenover de NOS aan dat hij niet tevreden was over het spel van zijn ploeg: "Ik vond dat we de druk er niet goed op kregen, dat we ons niet onder hun druk uit wisten te voetballen en daardoor veel te weinig kansen wisten te creëren aan het begin van de wedstrijd. De mogelijkheden lagen er wel, maar dat hebben we niet goed gedaan", vindt de keuzeheer van de Arnhemmers.

"Als team zaten we totaal niet in de wedstrijd. Er waren veel jongens die niet hun normale niveau haalden", vervolgt Bosz, die wel complimenteus is over opponent NEC: "Ik vind dat NEC het uitstekend gedaan heeft en een terecht punt gehaald heeft. NEC hoort hoger te staan met dit materiaal. Dat zal ook nog wel gebeuren", verwacht de coach van Vitesse, die op voorhand allesbehalve tevreden zou zijn met een remise: "Ik vind dat wij thuis van NEC moeten winnen en in die zin ben ik wel teleurgesteld."

In de slotfase van de wedstrijd kregen beide ploegen nog veel kansen om het duel naar zich toe te trekken. "Het kon beide kanten op", concludeert Bosz, die nog één punt voor staat op Ajax, maar weet dat de Ajacieden zondagmiddag weer koploper zullen worden als ze een goed resultaat behalen tegen Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen