Gudelj reageert: "Hij moet even de rust bewaren"

17 januari 2014, 17:54

NAC Breda-aanvaller Anthony Lurling reageerde nogal geëmotioneerd op het feit dat hij door coach Nebosja Gudelj op de tribune gezet werd, door te stellen dat hij per direct uit Breda wil vertrekken. De 36-jarige aanvaller gaf aan dat hij zijn zaakwaarnemer reeds tot actie aanzette.

Gudelj verklaarde het buiten de selectie laten van Lurling tegenover Omroep Brabant: "Ik heb 22 spelers en moet een keuze maken. En voorin heb ik nu eenmaal meerdere keuzes. Ik moet ook rekening houden met de kwaliteiten van de tegenstander en met de balans op de bank", zegt de keuzeheer van NAC.

Over de reactie van Lurling is de coach niet te spreken, al kan hij wel begrip opbrengen voor de routinier: "Ik snap dat hij teleurgesteld is. Dat is ook niet leuk. Hij moet alleen niet zo vol emotie reageren. Even de rust bewaren. Iedereen is belangrijk bij NAC. We hebben iedereen keihard nodig. Ook Anthony. Hij moet gewoon kijken wat er volgende week weer gebeurd."

De NAC-coach ziet de reactie van Lurling ook als iets dat voortkomt uit een goede eigenschap: "Dat hij zo emotioneel reageert pleit ook voor hem. Hij is ambitieus. Dat hij weg wil bij NAC? Daar reageer ik niet op. Ik wil daar eerst met hem zelf over praten", geeft Gudelj aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen