Janssen: "Goed kunnen toewerken naar hervatting"

18 januari 2014, 15:06

Hekkensluiter NEC bereidde zich in het Spaanse Sotogrande voor op de tweede seizoenshelft. De Nijmeegse club tankte tijdens het trainingskamp vertrouwen met een oefenzege op Werder Bremen en dus is coach Anton Janssen, ondanks een kleine nederlaag tegen FSV Mainz, positief gestemd voor het duel met ADO Den Haag, zondag in De Goffert.

"Het waren prima wedstrijden van onze kant die vertrouwen geven voor de komende wedstrijden", zegt Janssen op de website van NEC. "Het was sowieso een goede week. De sfeer was prima en we hebben goed kunnen toewerken naar de tweede seizoenshelft."

Daarin kan NEC beschikken over Geoffrey Castillion en Danzell Gravenberch. Het duo wordt voor een half jaar gehuurd van Ajax. Janssen is er blij mee. "Het is een uitbreiding van de selectie die ik graag wilde. Gravenberch kan op veel posities spelen achterin en met Castillion hebben we de extra spits waar we naar op zoek waren. Het is een ander type dan Michael Higdon, dynamischer en meer loopvermogen, dus er zijn nu voorin meer keuzes te maken."

Het is nog niet duidelijk of Janssen tegen ADO een beroep doet op Castillion en Gravenberch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen