Janssen: "Vitesse doet absoluut mee om titel"

24 januari 2014, 15:18

De Gelderse derby tussen Vitesse en NEC is zondag een strijd tussen de huidige nummers twee en zeventien van de ranglijst. Waar degradatie al maandenlang als een soort zwaard van Damocles boven het hoofd van NEC hangt, mengt de aartsrivaal uit Arnhem zich nadrukkelijk in de strijd om het kampioenschap.

Anton Janssen, de coach van NEC, verwacht dat Vitesse haar positie bovenin de ranglijst niet zomaar af gaat staan. "Vitesse is kwalitatief goed en wordt ook goed geleid. Ze doen absoluut mee om het kampioenschap, zeker nu ze zich ook nog hebben versterkt. Ze hebben heel veel mogelijkheden. Maar wij kijken vooral naar onszelf. Ik ben zeer tevreden over ons spel de laatste twee wedstrijden", zegt hij bij Omroep Gelderland.

"We zijn nog niet zo heel erg bezig met de derby", vervolgt Janssen, die met zijn club uitstekend uit de winterstop gekomen is. De Nijmegenaren wonnen van ADO Den Haag (3-1) en in de beker van FC Utrecht (1-0). "Gisteren waren we vrij en vandaag was het vooral herstellen. Maar we leven natuurlijk wel naar die wedstrijd toe."

Janssen stuurt tegen Vitesse vermoedelijk dezelfde basiself het veld in als tegen FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen