Koeman: "We waren naïef in het verdedigen"

Ger
25 januari 2014, 21:58

Trainer Ronald Koeman baalt van het optreden van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (3-2). De Rotterdamse club keek na de eerste helft al tegen een 2-0 achterstand aan.

"We wisten dat ADO Den Haag agressief zou beginnen en hadden een duidelijk idee hoe we daarmee om wilden gaan. Dat heb ik niet teruggezien. We waren tempoloos in de opbouw en naïef in het verdedigen", aldus Koeman op de website van Feyenoord. Hij zag na de pauze tekenen van herstel bij zijn elftal. "We wisten toen een 2-0 achterstand weg te werken, maar misschien was nog wel het meest teleurstellend dat we toen die wedstrijd toch nog uit handen gaven. De 3-2 viel na heel makkelijk balverlies van ons."

Koeman spaarde ook zichzelf niet in zijn kritische beoordeling: "Ik ben verantwoordelijk voor onze prestaties. Het besef waar het om gaat als wij de volgende stap willen maken, kwam pas na de eerste 45 minuten. Het gebeurt vaker dat we niet thuis geven op dit soort momenten. Dat neem ik iedereen en ook mezelf kwalijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen