Lurling wil weg bij NAC: "Ik ben er klaar mee"

17 januari 2014, 16:42

Anthony Lurling wil per direct vertrekken bij NAC Breda. Aanleiding is de boodschap die de aanvaller vrijdagmiddag kreeg van zijn trainer Nebojsa Gudelj. De routinier heeft weinig begrip voor de keuzes van de trainer.

"Ik ben er klaar mee", zegt Lurling tegen VI. "Mijn zaakwaarnemer is al aan het kijken wat de mogelijkheden zijn." De 36-jarige Lurling zat niet bij de selectie voor de wedstrijden van aankomende zaterdag in Alkmaar tegen AZ. Hij vindt het respectloos dat hij van basisspeler in de laatste wedstrijd tegen SC Cambuur is gedegradeerd tot tribuneklant. "Ik laat me niet gebeuren wat Alex Schalk bij NAC is overkomen. Gelukkig is het nog geen 1 februari", doelt de routinier op het sluiten van de transfermarkt.

Lurling heeft wel uitleg gekregen van zijn trainer. De coach zei hem keuzes te moeten maken, maar de routinier heeft daar weinig begrip voor. "Ik vind dit ongelooflijk. Na alles wat ik voor de club hen gedaan, had ik wel op meer krediet gerekend. De mededeling van Gudelj komt keihard aan", aldus Lurling, die een aflopend contract heeft bij NAC. De routinier speelde eerder bij FC Den Bosch, Heerenveen, Feyenoord, FC Köln en RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen