NEC hoopt 'definitief af te zijn' van laatste plaats

20 januari 2014, 09:32

Na maanden waarin de ploeg de rode lantaarn stevig in handen had, is NEC hem eindelijk kwijt. Door een overwinning op eigen veld tegen ADO Den Haag heeft de ploeg de laatste plaats overgedragen aan de tegenstander uit de Hofstad. Dat is een opluchting, geeft verdediger Rens van Eijden toe.

"Ik ga ervan uit dat we daar nu definitief vanaf zijn", zegt de verdediger bij het regionale Omroep Gelderland over de laatste plaats in de Eredivisie. "Maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Nu mooie affiches met de beker en dan de wedstrijd uit tegen Vitesse. We moeten door kunnen trekken wat we vandaag hebben laten zien", stelt hij.

NEC was in 2013 bijna driekwart jaar zonder overwinning, maar in eigen huis pakte het de laatste weken twaalf punten uit vijf wedstrijden. Voor de winterstop versloeg het al Roda JC, AZ en Heerenveen. "We hebben het geduld van het publiek lang op de proef gesteld, maar ik denk dat ze tevreden zullen zijn als we deze lijn voortzetten", zegt Van Eijden. Teamgenoot Kevin Conboy, tegen ADO de maker van de belangrijke 1-0, sluit zich daarbij aan. "Na de moeilijke eerste seizoenhelft hebben we laten zien wat we als team waard zijn. We hebben met z'n allen afgesproken om alleen maar vooruit te kijken. Ik hoop dat 2014 het jaar wordt van NEC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen