Steijn: "Blijf moeite hebben met reacties van mensen"

31 januari 2014, 15:54

Bij ADO Den Haag is de stemming na de overwinning op Feyenoord (3-2) omgeslagen. Voor het duel met de Rotterdammers dreigde een crisis, nu slaat iedereen elkaar tevreden op de schouders. Maurice Steijn, de trainer van de Haagse ploeg, heeft moeite met deze vorm van opportunisme.

"De wereld ziet er na zo'n overwinning in een keer anders uit. Daar blijf ik altijd moeite mee hebben, met de reacties van mensen. Je kunt het niet eens emotioneel noemen. Het juiste woord weet ik daar niet voor", zegt hij in gesprek met Omroep West. "Als je het verschil ziet tussen de ene en de andere week dan verbaasd mij dat altijd weer. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, dezelfde type trainer. Het hoort schijnbaar bij de voetballerij."

Zaterdag, tegen sc Heerenveen, kiest Steijn voor dezelfde spelers als tegen Feyenoord. Nieuwkomer Yanic Wildschut staat niet in de basis, maar de coach is blij met zijn komst. "Wij wilden hem vorig jaar al hebben, omdat hij een type speler is die kracht en snelheid combineert in zijn spel. Ik vond dat wij zo'n type speler misten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen