Van Hanegem: "Feyenoord extreem instabiel"

27 januari 2014, 09:50

Feyenoord verloor dit seizoen al van laagvlieger RKC Waalwijk en ging zaterdagavond onderuit bij ADO Den Haag (3-2). Willem van Hanegem zegt niets te begrijpen van de instabiliteit van de Rotterdammers en is kritisch op trainer Ronald Koeman.  

Hij zal zichzelf totaal niet herkennen in zijn spelers. Hij was een robuuste, vastberaden speler die heel goed kon voetballen en echt gemeen kon zijn. Zo heeft hij er geen een in zijn ploeg. Ze zijn extreem instabiel zelfs. Zo'n ploeg heeft van zijn trainer misschien wel de duidelijkheid nodig over diens eigen toekomst. Ronald praat steeds in cryptogrammen", schrijft Van Hanegem in het AD. "Hij is niet te volgen in zijn teksten en spreekt zich niet echt uit. Het zou zomaar kunnen dat zoiets invloed op zijn spelers heeft."

"ADO was zeer gemotiveerd. Inderdaad. Nou en? Feyenoord had uit van Ajax kunnen winnen en dan kun je niet in twintig minuten ADO van de mat spelen? Schei nou uit zeg. Zijn dit wel steeds dezelfde spelers? Luisteren ze wel naar hun trainer? Ik zie dat Ronald Koeman ook moe van ze wordt, dat merk je aan zijn teksten na de wedstrijd", aldus de oud-international.

Van Hanegem kan de wisselvalligheid niet verklaren. "Het zou te gek voor woorden zijn, maar ik weet onderhand geen andere reden waarom Feyenoord zo wisselvallig speelt. Of luisteren ze echt niet meer naar hem en zijn ze hem beu? Ik heb geen idee, maar dan breekt er wel een kritieke fase aan voor de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen