Aanklager KNVB neemt gedrag Pellè onder de loep

24 februari 2014, 13:39

Graziano Pellè moet vrezen voor een schorsing. De aanklager betaald voetbal start een vooronderzoek naar de gedragingen van de spits van Feyenoord na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente, meldt de KNVB. Naar aanleiding van dit onderzoek besluit de aanklager of het met een schikkingsvoorstel komt.

Pellè ging na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük in de Grolsch Veste volledig door het lint. Hij trapte eerst tegen de dug-out en botvierde zijn frustratie vervolgens ook op reclameborden en een lichtinstallatie van een cameraploeg in de catacomben van het stadion. Het gedrag van spelers tot dertig minuten na de wedstrijd kan bestraft worden, waardoor Pellè ook hiervoor een schorsing opgelegd kan krijgen.

De volgende wedstrijd van Feyenoord is zondag in de Kuip tegen Ajax. Ondanks het vooronderzoek van de KNVB zal Pellè dat duel vermoedelijk gewoon spelen. Zelfs als de aanklager hem namelijk wil schorsen, kan Pellè dit voorstel afwijzen en moet de tuchtcommissie van de bond zich over de zaak buigen. Dit zal pas na de wedstrijd tegen Ajax gebeuren, waardoor de spits in dat geval gewoon in actie kan komen in de klassieker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen