'Commissarissen willen Van Marwijk lozen'

9 februari 2014, 12:15

Bert van Marwijk zou wel eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste uren als trainer van Hamburger SV. Zijn ploeg verloor zaterdag voor de zesde maal op rij in de Bundesliga, waarop de Raad van Commissarissen zondagmiddag bijeen zal komen voor overleg op een geheime locatie, zo weet Bild. De rvc zou op bloed uit zijn: Bert van Marwijk óf het bestuur moet het pad ruimen in de Noord-Duitse stad.

Ook de fans zijn de dramatische prestaties van hun club zat. Na het 0-3 verlies tegen Hertha BSC roerden zij zich nadrukkelijk. Boze fans verzamelden zich voor de hoofdingang en eisten uitleg van de spelers. Hoewel enkele spelers wel in gesprek gingen met de supporters, waren zij niet tevreden met de uitleg die hen werd gegeven. 

De fans besloten daarop hun woede te botvieren op de voetballers, waaronder ook aanvoerder Rafael van der Vaart zich bevond. Ze bekogelden de spelers met alles wat voor handen was. Een cordon van agenten kon de spelers nog enigszins beschermen, al kon niet worden voorkomen dat de auto van Ola John werd beschadigd.

HSV staat op een dramatische voorlaatste plek in de Bundesliga. De club degradeerde nog nooit uit de hoogste Duitse divisie, maar bevindt zich met nog veertien wedstrijden te spelen onder de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen