Koeman verwacht geen 'makkie' tegen NEC

7 februari 2014, 18:48

Feyenoord neemt het zaterdag (20.45 uur) in de eigen Kuip op tegen laagvlieger NEC. Hoewel de Nijmeegse tegenstander een serieuze degradatiekandidaat is, rekent trainer Ronald Koeman er niet op dat de drie punten zonder meer in Rotterdam blijven.

"Ik heb NEC met eigen ogen aan het werk gezien tegen Vitesse (1-1, red.) en toen vond ik ze erg sterk spelen", aldus Koeman op Feyenoord.nl. "Bovendien zijn ze in 2014 nog ongeslagen. Daarnaast staat de uitwedstrijd van dit seizoen (3-3, red.) nog goed op mijn netvlies, voor ons was dat zeker geen prettige middag. Het is dus absoluut niet zo dat we de ranglijst erbij pakken en concluderen dat ons een makkie te wachten staat."

Bovendien weet Koeman dat zijn elftal vaak nog te veel moeite heeft om wedstrijden op slot te gooien. Dat bleek dinsdag nog op visite bij Roda JC Kerkrade. In Limburg leidde Feyenoord na een probleemloze eerste helft met 0-2, maar na rust werd het toch weer spannend (1-2). "De terugval in ons spel is tijdens wedstrijden nog te groot", beaamt Koeman. "We werken er hard aan om meer regelmaat te krijgen in onze prestaties. Dat kunnen we met name bereiken door te doen waar we goed in zijn en minder vaak door de ondergrens te zakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen