Opmerkelijke blessure kost Ribéry duel met Verbeek

7 februari 2014, 13:29

Bayern München reist zonder Franck Ribéry af naar Nürnberg. De buitenspeler ondervindt te veel last van een bloeduitstorting aan zijn achterwerk. Hij heeft inmiddels een operatie aan de opmerkelijke blessure ondergaan en ontbreekt dus in de selectie van de koploper, die het zaterdag opneemt tegen het 1.FC Nürnberg van Gertjan Verbeek.

Bayern-trainer Josep Guardiola heeft op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel laten weten dat de Fransman tot zondag in het ziekenhuis moet verblijven. "Ik hoop dat ik hij snel weer op het trainingsveld staat", aldus de Spaanse oefenmeester. Ribéry krijgt maandag te horen hoe lang het herstel precies in beslag gaat nemen. "Hopelijk kan hij in Londen weer meedoen", doelde Guardiola op het Champions League-treffen met Arsenal, dat op 19 februari op het programma staat.

Ook zonder Ribéry wordt het voor de manschappen van Verbeek een lastige klus, Bayern verloor dit seizoen nog niet één keer. Nürnberg boekte maar twee zeges en staat op de vijftiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen