Van de Looi wil 'iets rechtzetten' tegen Cambuur

28 februari 2014, 20:30

FC Groningen incasseerde vorige week een zure nederlaag, toen FC Utrecht in de slotfase met 1-0 wist te winnen van de noorderlingen. Zondagmiddag (14.30 uur) willen de Groningers zich herpakken, als de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op het menu staat. Coach Erwin van de Looi baalt nog steeds van het verlies in Utrecht, maar heeft zin in het treffen met de Leeuwarders.

"We hebben de kans laten liggen om een stap omhoog te maken", bromt Van de Looi op de officiële clubsite, doelend op het onnodige verlies in Utrecht. "We hadden kunnen en moeten winnen in Utrecht. Daar was ik boos en teleurgesteld over", stelt de coach van Groningen, die vindt dat zijn ploeg vaker moet toeslaan op belangrijke momenten: "We hebben weer een aantal momenten gehad om de wedstrijd naar ons toe te trekken. En die moet je dan ook pakken."

Van de Looi hoopt dat de Trots van het Noorden revanche kan nemen op de ruime nederlaag in Leewarden (4-1), eerder dit seizoen: "Cambuur-thuis is een mooie affiche. Een noordelijke derby met een ploeg die leuk en herkenbaar speelt. Een aanwinst ook voor de Eredivisie. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie voetbalmiddag. Gezien de nederlaag eerder in het seizoen in Leeuwarden, hebben we bovendien nog iets recht te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen