Advocaat: "Op een gegeven moment is het krediet op"

Ger
28 maart 2014, 14:42

AZ hoopt zondag in de competitiewedstrijd bij SC Cambuur de bekerkater weg te spoelen. De Alkmaarders gingen donderdagavond voor eigen publiek in de halve eindstrijd onderuit tegen Ajax (0-1). Trainer Dick Advocaat hoeft de beelden van het duel voorlopig niet terug te zien.

"Normaal doe ik dat altijd, maar nu heeft het nog weinig zin. Het was een vreemde wedstrijd, met teveel externe dwalingen", aldus Advocaat op de website van AZ. "Als scheidsrechter mag je fouten maken. Dan heb ik begrip. Maar Pol van Boekel bleef zijn fout bij de rode kaart voor Mattias Johansson ook na afloop steeds ontkennen. Dat is het ergste."

"De komende dagen ga ik niet met harde hand regeren. Dat heeft helemaal geen zin", stelt Advocaat. "Ik zal de groep toespreken en hier en daar persoonlijke gesprekjes voeren. De spelers waar ik niet tevreden over ben, zullen dat wel gaan merken. Iedereen krijgt een groot aantal kredietweken, maar op een gegeven moment is het krediet op. Ik ga bedenken of dat moment voor enkelen is gekomen."

"Qua fitheid staat iedereen er goed op. Het wordt wel een moeilijke wedstrijd in Leeuwarden. Cambuur speelt heel leuk voetbal. Ze hebben daarnaast een fanatiek publiek achter de ploeg staan. We kunnen aan de bak. Willen we de play-offs halen, dan is een goed resultaat tegen Cambuur zeer gewenst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen