Bosz houdt hoop: "Er is nog niets verkeken"

28 maart 2014, 15:49

In de winterstop leek Vitesse de grootste uitdager van koploper Ajax in de strijd om de titel, maar inmiddels staat de Arnhemse ploeg vierde. Vorige week verloren de mannen van Peter Bosz nog van FC Groningen, zaterdag is de ploeg tegen sc Heerenveen uit op eerherstel.

Het puntenverschil met Ajax bedraagt zeven punten. "Er is nog niets verkeken", zegt Bosz op het digitale huis van de Arnhemmers. "Winnen is nu het belangrijkste. Er is nog van alles mogelijk." Voor het duel tegen de Friezen moet Bosz puzzelen in zijn opstelling. Kelvin Leerdam, Guram Kashia en Frank van der Struijk zijn niet beschikbaar. "We hebben nog één training te gaan. Maar ik denk dat we het gaan doen met Patrick van Aanholt op links, Rochdi Achenteh op rechts en Dan Mori centraal naast Jan-Arie van der Heijden. Renato Ibarra heeft nog wat last van een hamstringblessure. Maar gelukkig heeft hij wel al de hele week mee kunnen trainen", aldus de keuzeheer.

Vitesse verloor de afgelopen twee wedstrijden, tegen PSV en vorig weekend tegen Groningen. Met name over die nederlaag was Bosz ontevreden. "Wij mochten daar niet verliezen", vindt de coach. "Niet op de manier waarop het is gegaan. En daarom was ik ook echt boos. Wij focussen ons nu op zaterdag. Winnen is het belangrijkste. Dat is altijd het doel. De weg daar naar toe is het perfectioneren van onze speelstijl. Wij proberen altijd resultaat te halen met goed voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen