FC Groningen pakt onverdiende driepunter

11 april 2014, 22:09   Bijgewerkt: 11 april 2014, 22:46

FC Groningen heeft in eigen huis, zei het ietwat gelukkig, NAC Breda verslagen met 2-1. De noorderlingen speelden niet overtuigend, maar wonnen wel door doelpunten van Nick van der Velden en Filip Kostic. Stipe Perica scoorde voor NAC, dat lange tijd een punt binnen dacht te hebben.

De eerste helft tussen de nummer acht en vijftien van de ranglijst was niet van hoog niveau. Beide ploegen sprongen slordig om met mogelijkheden om gevaarlijk te worden voor het doel. De grootste kans kwam op naam van Perica. De van Chelsea gehuurde spits werkte de bal in een rebound langs Marco Bizot, maar daarna bracht Hans Hateboer redding op de lijn. Het leidde tot veel discussie want de bal leek volledig over de lijn alvorens Hateboer het speeltuig wegwerkte, Eric Braamhaar bleef echter stil en stuurde beide ploegen met 0-0 de rust in.

NAC richtte zich na de tegentreffer op en liet zien niet minder te zijn dan de thuisploeg. De Noord-Brabanders werden daarvoor ook beloond via een prachtig doelpunt van Perica. De spits werd door de lucht aangespeeld, controleerde met zijn borst en tikte heerlijk binnen, 1-1. Ook na de gelijkmaker bleven de bezoekers de betere ploeg, maar scoren deden ze niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen