PSV hard onderuit in Friesland en verliest zicht op CL

5 april 2014, 20:48   Bijgewerkt: 5 april 2014, 21:19

PSV lijkt de tweede plek op de ranglijst al uit handen te hebben gegeven. SC Heerenveen won in eigen huis met maar liefst 3-0, ondanks een goed begin van de Eindhovenaren. Champions League-voetbal dreigt door het pak slaag dus aan PSV voorbij te gaan.

Bilal Basacikoglu. De kleine vleugelspeler van Heerenveen was de grote man van de eerste helft. Vanaf het moment dat hij de score opende in Friesland, liep het als een trein bij Basacikoglu. Na een goede actie op links van zijn collega aan de andere kant, Daley Sinkgraven, kreeg hij de bal laag aangespeeld. Zijn eerste schot mislukte, maar in tweede instantie knalde Basacikoglu de bal overtuigend in de hoek achter Jeroen Zoet.

Heerenveen speelde niet geweldig, maar bleef wel voetballen en de combinaties zoeken. Na een slimme één-twee kon invaller Rajiv van La Parra de bal met buitenkant-schoen intikken. Opnieuw een verrassende treffer en meteen de beslissing in de wedstrijd, zeker toen Alfred Finnbogason nog even zijn doelpuntje meepikte vijf minuten voor tijd. Hij ontsnapte aan buitenspel, sleepte de bal langs Jeroen Zoet en tikte 'm vervolgens simpel binnen. Door het puntenverlies lijkt PSV de tweede plek zelf al uit handen te hebben gegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen