Stoch vervolgt loopbaan in zandbak van Al Ain

10 juli 2014, 19:45
Foto: © ProShots

Miroslav Stoch speelt komend seizoen voor Al Ain, in de Verenigde Arabische Emiraten. De 24-jarige aanvaller werd donderdag voorgesteld aan de supporters van Al Ain en trainde al gelijk mee met de selectie van trainer Zlatko Dalic. De Slowaak wordt voor één seizoen gehuurd van Fenerbahçe.

"Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Al-Ain is een van de grootste clubs van de Verenigde Arabische Emiraten en Azië. Ik hoop de club aan meer prijzen en bekers te helpen", liet Stoch bij zijn presentatie weten.

Stoch staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij Fenerbahçe. In het seizoen 2009/2010 speelde de veertigvoudig international van Slowakije een seizoen voor FC Twente, waarmee hij als basisspeler het kampioenschap veroverde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen