Voormalig Engels jeugdinternational tekent bij VVV

15 juli 2014, 10:24   Bijgewerkt: 15 juli 2014, 12:32

VVV Venlo presenteerde dinsdag een opvallende aanwinst. Medy Elito, in het verleden actief voor diverse Engelse nationale jeugdelftallen, tekende een contract voor twee seizoenen in de Koel.

Het tweejarige contract van Elito bevat een optie voor nog een extra jaar. De 24-jarige vleugelspeler komt over van Dagenham & Redbridge, dat uitkomt in de Engelse League Two. Eerder speelde hij voor Colchester United en Cheltenham Town. De in Kinshasa geboren Elito speelde in Engeland onder 17, 18 en 19.

In het shirt van Dagenham & Redbridge was Elito vorig seizoen goed voor zeven goals in 45 duels. "Medy is een tweebenige snelle 'winger' die datgene kan brengen waar wij naar op zoek zijn: doelpunten voorbereiden en zelf scoren", zegt adviseur voetbalzaken Stan Valckx van VVV Venlo op de website van de club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen