Libië raakt organisatie Afrika Cup 2017 kwijt

23 augustus 2014, 17:02
Foto: © ProShots

De Afrika Cup van 2017 wordt niet gehouden in Libië. Het land is de organisatie van het toernooi kwijt geraakt vanwege de aanhoudende gevechten in het land. Het is niet de eerste keer dat Libië de organisatie kwijtraakt, ook in 2013 ging het mis voor het land.

Toen werd het toernooi gehouden in Zuid-Afrika, dat eigenlijk in 2017 aan de beurt zou zijn. Vanwege de gevechten in Libië is er vooralsnog niet veel gekomen van de bouw van nieuwe stadions, die nodig zijn voor het toernooi. Zodoende heeft de organisatie besloten de organisatie uit handen te nemen.

De Afrikaanse voetbalbond gaat op zoek naar een nieuwe organisator. Tot 30 september hebben de landen om te hun interesse bekend te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen