Club Brugge legt Australische vleugelspeler vast

Ger
5 juni 2015, 16:47

Club Brugge neemt Bernie Ibini-Isei over van het Chinese Shanghai Dongya. De vleugelspeler tekent in België een contract tot de zomer van 2018. De Australiër van Nigeriaanse afkomst kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Sydney FC.

"De keuze voor Club Brugge is een logische", zegt de 22-jarige Ibini-Isei op de website van zijn nieuwe werkgever. "Het is vooral een ploeg met een internationale uitstraling. Hun succes in de Europa League bleef ook in Australië niet onopgemerkt. Respect voor wat ze dit seizoen gedaan hebben. Ik kijk er alvast naar uit om keihard te werken voor Club."

Ibini-Isei, tweevoudig international van Australië, komt bij Blauw-Zwart onder meer doelman Matthew Ryan tegen. De twee zijn boezemvrienden sinds hun gemeenschappelijke tijd bij Central Coast Mariners.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen