Werk aan de winkel voor Kluivert en Curaçao

11 juni 2015, 07:58
Werk aan de winkel voor Kluivert en Curaçao

Met een moeizame overwinning op Montserrat in de eerste ronde wist Patrick Kluivert de eerste horde richting het WK nemen, maar de ultieme voetbaldroom is wat verder uit het zicht geraakt voor Curaçao. In de tweede ronde van de kwalificatiecyclus voor het mondiale eindtoernooi kwam de formatie van bondscoach Kluivert in eigen land niet verder dan een doelpuntloze remise tegen Cuba: 0-0.

Zodoende hebben Kluivert en co zichzelf geen goede uitgangspositie kunnen verschaffen in de lange weg naar het WK. Curaçao moet komende zondag daarom flink aan de bak, als het op bezoek gaat bij Cuba. In de heenwedstrijd had de ploeg van Kluivert het betere van het spel, maar ontbeerde het stootkracht. Gianluca Maria liep vlak voor tijd tegen een rode kaart aan en mist daardoor de return wegens een schorsing.

Spelers als Eloy Room, Derwin Martina, Darryl Lachman, Dustley Mulder, Kemy Agustien, Jeremy de Nooijer en Felitciano Zschusschen kwamen in actie voor Curaçao, dat in de eerste ontmoeting gesteund werd door ongeveer 15.000 toeschouwers.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen