Tweede duel Van Marwijk gestaakt vanwege vuurwerk

8 september 2015, 17:38

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Maleisië en Saudi-Arabië, de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk, is dinsdag gestaakt. Fans van gastheer Maleisië gooiden in de slotfase, kort nadat hun land op achterstand was gekomen, vuurwerk op het veld. Dit was voor de arbitrage aanleiding om het duel te staken.

Door een doelpunt van Safiq Rahim was Maleisië in de zeventigste minuut op 1-0 gekomen, maar Saudi-Arabië boog de achterstand binnen zes minuten om in een 1-2 voorsprong. Taisir Al Jassim en Mohammad Al Sahlawi waren trefzeker voor de equipe van Van Marwijk. Enkele minuten na de 1-2 begonnen de misdragingen van de Maleisische fans.

Het bezoek aan Maleisië was de tweede wedstrijd van Van Marwijk als bondscoach van Saudi-Arabië, de voormalig Oranje-keuzeheer debuteerde afgelopen donderdag met een 7-0 zege op Oost-Timor in de Saoedische dug-out. Als Saudi-Arabië de winst krijgt toegekend tegen Maleisië, dan is het land na drie duels in de kwalificatiegroep nog zonder puntenverlies. De Maleisiërs blijven in dat geval op één punt steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen