FC Twente stelt Pusic aan als assistent van Hake

30 oktober 2015, 11:42

FC Twente heeft zijn technische staf uitgebreid met Marino Pusic. De 44-jarige coach, eerder actief bij onder meer Vitesse en NAC Breda, gaat in Enschede fungeren als assistent van hoofdtrainer René Hake.

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met de aanstelling. "Met de komst van Marino Pusic als assistent van René Hake hebben we de technische staf rond. Beide trainers vullen elkaar uitstekend aan. We hebben er vertrouwen in dat we daarmee kunnen gaan voor het maximale dit seizoen", zegt hij op de clubsite.

Hake is sinds het vertrek van Alfred Schreuder de hoofdcoach van FC Twente. Hij kijkt uit naar de samenwerking met zijn nieuwe assistent. "Ik ben blij dat we Marino aan de staf kunnen toevoegen. De afgelopen weken heeft hij meegelopen bij de eerste selectie en dat is van beide kanten uitstekend bevallen. Met hem halen we een deskundige en gedreven trainer in huis. Bovendien een man met een warme persoonlijkheid. Dat ikzelf definitief het seizoen afmaak als hoofdtrainer, geeft mij ook een goed gevoel. Daar spreekt vertrouwen uit."

Als voetballer kwam Pusic uit voor Rode Ster Belgrado, 1. FC Köln, De Graafschap en Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen