Raúl kondigt afscheid aan: "Dit is het juiste moment"

15 oktober 2015, 20:20

Raúl heeft bevestigd dat hij volgende maand een punt zet achter zijn loopbaan als profvoetballer. Geruchten dat de 38-jarige Spanjaard zijn voetbalpensioen zou aankondigen deden eerder deze week al de ronde.

Raúl maakte tussen 1994 en 2010 furore bij Real Madrid. Voor De Koninklijke maakte de aanvaller in 741 wedstrijden 323 goals, een record dat eind vorige maand werd verbeterd door Cristiano Ronaldo. Na zijn vertrek uit Madrid speelde Raúl voor Schalke 04 en Al Sadd. In oktober 2014 streek hij neer bij New York Cosmos, een Amerikaanse tweededivisionist.

"Toen ik tekende bij New York Cosmos heb ik gezegd dat ik aan het einde van dit jaar zou evalueren en bekijken of ik door wilde gaan met voetballen. Mijn beslissing is om aan het einde van dit seizoen te stoppen", aldus Raúl op de website van zijn club. De Amerikaanse tweede divisie NASL eindigt in november. "Voetballen is al zo lang een deel van mijn leven en mijn beslissing om te stoppen was dus geen gemakkelijke, maar volgens mij is dit het juiste moment."

Raúl weet nog niet hoe zijn toekomst eruit ziet. Daar gaat hij als het seizoen erop zit over nadenken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen