Cocu wil bekerzege: "We hebben iets goed te maken"

15 december 2015, 15:57

PSV-coach Phillip Cocu wil woensdag iets goedmaken in het uitduel met Heracles Almelo, in de strijd om een kwartfinaleplaats van de KNVB Beker. De regerend landskampioen leed afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen promovendus Roda JC Kerkrade puntenverlies (1-1).

"We hebben iets goed te maken na het puntenverlies tegen Roda JC. Dat biedt een extra motivatie om het slechte gevoel weg te poetsen", aldus Cocu op de officiële website van PSV. De Eindhovenaren verloren eerder dit seizoen in de Eredivisie met 2-1 bij Heracles. Cocu: "Die nederlaag moet een motivatie zijn, we moeten de ambitie hebben deze weg te poetsen. We weten dat we een tegenstander treffen waar we het nodige van kunnen verwachten. Heracles-uit is traditioneel voor ons een lastige wedstrijd. We zullen op een hoog niveau moeten spelen om door te bekeren."

Zoals gebruikelijk in bekerwedstrijden verdedigt Remko Pasver woensdag het doel van PSV. "Verder zou het kunnen dat er in vergelijking met het competitieduel van afgelopen weekend wat wijzigingen plaatsvinden", vervolgt Cocu. Op welke positie die wijzigingen kunnen zijn, zegt hij niet. Wel vertelt hij dat Luciano Narsingh en Maxime Lestienne mogelijk weer aanhaken bij de wedstrijdselectie. "Luciano heeft weer meegetraind. Als de reactie goed is, zou hij bij de selectie kunnen zitten. Voor Maxime is het, gezien het groot aantal weken zonder training, wat twijfelachtiger. Het zal er om hangen of hij er bij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen