Heitinga: "Ajax zal met mes tussen de tanden spelen"

8 januari 2016, 07:39

John Heitinga kijkt uit naar de tweede helft van het seizoen met Ajax, laat hij weten in een blog op zijn persoonlijke website. De verdediger kwam voor de winterstop nauwelijks in actie in Amsterdam, maar meldt desondanks zin te hebben in de komende maanden. 

Heitinga verblijft momenteel met Ajax in Turkije, waar de koploper van de Eredivisie zich aan het voorbereiden is op de tweede helft van het voetbaljaar. "Ik schrijf deze blog op mijn hotelkamer in Turkije, in Belek. Door de regen en het onweer werd onze ochtendtraining op donderdag na een kwartier afgebroken. Het paste wel in de week, waarin tijdens de eerste training het licht maar liefst vier keer uitviel.", aldus de routinier.

"Toch denk ik dat het een goed trainingskamp is geweest. De spieren zijn weer op spanning gebracht en iedereen is klaar voor de tweede seizoenshelft, die hopelijk eindigt met het kampioenschap van Ajax. En zoals ik het nu zie, zijn alle voortekenen gunstig. We zullen in elk geval met het mes tussen de tanden spelen. Een mes dat nog groter is dan het moordwapen dat de Turkse barbier vanochtend op mijn keel zette."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen