Kluivert spreekt FIFA tegen: "Zijn jullie gek geworden?"

13 januari 2016, 07:46

De officiële uitslag van de FIFA Gouden Bal-verkiezing leidde tot enkele gefronste wenkbrauwen. Uit de documenten van de wereldvoetbalbond blijkt dat Patrick Kluivert, stemgerechtigd als bondscoach van Curaçao, Lionel Messi niet in zijn top drie gezet had. Achter de naam van Kluivert staat Neymar als nummer één, gevolgd door Luiz Suarez en Bayern München-aanvaller Robert Lewandowski.

Kluivert kreeg via de sociale media veel vragen en kritiek naar aanleiding van deze keuze, maar de voormalig Oranje-international spreekt de FIFA tegen. Hij heeft wel degelijk gestemd op Messi, stelt hij via Twitter. "Waarom zegt IEDEREEN dat ik niet op Messi gestemd heb? Natuurlijk heb ik dat wel gedaan, zijn jullie gek geworden?", twittert hij. Hij vervolgt: "Messi is de beste speler ooit, bovendien speelt hij voor het beste team."

Messi werd maandag voor de vijfde keer in zijn carrière verkozen tot wereldvoetballer van het jaar. Bij de verkiezing mochten alle aanvoerders en bondscoaches van nationale teams hun stem uitbrengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen