Willems relativeert: "Er zijn mensen die nooit daglicht zien"

8 januari 2016, 07:49

Al ruim een half jaar mag Jetro Willems niet doen wat hij het liefst doet, namelijk voetballen. Knieklachten hielden de talentvolle linksback het eerste deel van het seizoen 2015/2016 aan de kant. Natuurlijk baalt hij daarvan, maar Willems weet zijn leed ook in het juiste perspectief te plaatsen.

"Het is pech. Dit zijn dingen die gebeuren in de voetbalwereld. De bedoeling is er sterker uit te komen", zegt hij in De Telegraaf. In oktober leek Willems weer fit te zijn, maar een nieuwe blessure aan dezelfde knie wierp de zestienvoudig Oranje-international ver terug. "Het is iets waar je dag en nacht mee bezig bent in de eerste week. Maar daarna heb je zoiets van 'het leven gaat door'. Je moet er mee leren omgaan."

Willems, die de training weer hervat heeft, telt vooral zijn zegeningen. "Ik ben blij dat ik de mogelijkheid weer heb om op het veld te staan. Er zijn mensen die ziek zijn en nooit het daglicht zien." En PSV-supporters hoeven niet ongerust te zijn: de koning van de assist heeft zijn puike voorzet nog altijd in de benen. "Ik heb op de trainingen nog geen voorzet gegeven, maar zoiets heb je of heb je niet. Dat verleer je niet."

Wanneer Willems zijn rentree kan maken is nog onduidelijk, maar de topper tegen Feyenoord komt zeker nog te vroeg. "Het belangrijkste is dat ik nu fit word. Mijn gezondheid is het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen