PSG dendert vrolijk verder in Coupe de France

10 februari 2016, 23:07
PSG dendert vrolijk verder in Coupe de France

Paris Saint Germain is op het moment echt niet te stoppen. De Franse topclub heeft in de Ligue 1 een voorsprong van maar liefst 24 punten op de 'concurrentie' en heeft zich nu ook met speels gemak voor de kwartfinale van de Coupe de France geplaatst. Olympique Lyon werd opzij geschoven in het Parc des Princes.

Zonder de recent geopereerde Gregory van der Wiel had PSG geen kind aan Lyon, dat de onbetwiste nummer één van Frankrijk tot een uur spelen wel op 0-0 wist te houden. Toen gaf Zlatan Ibrahimovic (wie anders?) het startschot voor een uiteindelijk ruime zege. De Zweedse vedette maakte al snel zijn tweede erbij en zag later Adrien Rabiot de eindstand op 3-0 bepalen. Het talent stond wel dik buitenspel bij zijn treffer.

Naast PSG zijn ook Sochaux, Gazélec Ajaccio, Granville (vijfdeklasser!), Nantes, Saint-Etienne (mede dankzij een goal van Oussama Tannane) en Lorient zeker van een ticket voor de kwartfinale. Donderdagavond wordt de achtste finale afgesloten met het duel tussen vierdeklasser Tréssilac en Olympique Marseille.

PSG heeft momenteel al vijftien (!) officiële duels op rij gewonnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen