De Fauw (34) kiest voor terugkeer naar Zulte Waregem

Ger
28 mei 2016, 00:05

Davy De fauw gaat opnieuw aan de slag bij Zulte Waregem. De 34-jarige verdediger maakte twee seizoenen geleden de overstap naar Club Brugge, waar hij geen vaste basisspeler wist te worden. Nu volgt hij de omgekeerde route. De Fauw tekent tot de zomer van 2018.

"Ik ben heel blij om terug te zijn na twee jaar afwezigheid. Ik ben Essevee altijd blijven volgen", zegt De Fauw op de clubwebsite. "Ik heb een leeftijd bereikt waarop ik weer regelmatig aan voetballen wil toekomen. Bij Club Brugge heb ik op het einde niet veel meer gevoetbald. Ik miste het om op het veld te staan."

Van 2011 tot 2014 was De fauw een basiskracht bij Zulte Waregem. Bij Club Brugge zou hij zijn aflopend contract met één seizoen kunnen verlengen, De routinier kiest echter voor een terugkeer naar het Regenboogstadion.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen