Falkenburg leidt Willem II voorbij Almere City FC

13 mei 2016, 22:46
Foto: © ProShots

Willem II is het tweeluik met Almere City FC in de voorlaatste ronde van de play-offs om promotie/degradatie goed begonnen. De Tilburgse club zegevierde vrijdag op visite bij de Flevolandse club met 0-1, door een doelpunt van Erik Falkenburg in de eerste helft.

Willem II won zondag in de laatste speelronde van het eredivisieseizoen met 2-3 bij Roda JC Kerkrade, maar werd desondanks veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie omdat concurrent Excelsior op visite bij SC Cambuur eveneens drie punten pakte (0-2). De weg van de Tilburgers naar handhaving op het hoogste niveau begon vrijdag in Flevoland tegen Almere City FC. De eerste ontmoeting werd nipt gewonnen.

Willem II en Almere City FC treffen elkaar maandag voor de tweede en laatste wedstrijd van het tweeluik. De winnaar neemt het in de laatste ronde van de nacompetitie op tegen FC Eindhoven of NAC Breda. Eindhoven was NAC eerder op de avond in het eerste duel op eigen veld met 1-0 de baas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen