Streppel: "Menselijk gezien onmogelijk om focus te houden"

Ger
19 mei 2016, 10:41
Foto: © ProShots

De voorbereiding van Willem II op de finale van de nacompetitie tegen NAC Breda werd woensdag verstoord door het voornemen van de KNVB om FC Twente uit de Eredivisie te halen. Directeur Berry van Gool benadrukt dat zijn ploeg 'gewoon' vol aan de bak moet.

Als Twente daadwerkelijk wordt teruggezet naar de Jupiler League, kan Willem II dit seizoen niet meer degraderen. De Enschedese club sluit echter niet uit in beroep te gaan, waardoor het lot van de Tukkers nog niet zeker is. "Het zit allemaal gecompliceerder dan we in eerste instantie dachten", aldus Van Gool tegen Omroep Brabant. "De boodschap is hard: gas erop. Alleen met een overwinning op NAC zijn we echt zeker." 

Trainer Jurgen Streppel baalt stevig van de ontwikkelingen in de aanloop naar het cruciale tweeluik. "Het is menselijk gezien onmogelijk om de focus te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen