Piqué op zijn hoede voor veelzijdige teamgenoot Rakitic

Jw
20 juni 2016, 23:36
Foto: © ProShots

Spanje neemt het morgen op tegen Kroatië, wat voor veel voetballiefhebbers een prachtig affiche is. Gerard Piqué, die zijn land in de openingswedstrijd redde met een doelpunt, is op zijn hoede voor Ivan Rakitic, sterspeler van Kroatië en zijn teamgenoot bij FC Barcelona.

"Ivan is een erg goede speler, die zich kan aanpassen aan de behoeften van een team. Voor Kroatië speelt hij achter de spits, waardoor hij minder hoeft te verdedigen. Maar hij kan in die rol de bal goed vasthouden, omdat hij balvast is en makkelijk in scoringspositie komen. Dat heeft hij op dit EK al laten zien", is Piqué lovend.

Volgens de ervaren verdediger is Rakitic enorm veelzijdig. "Bij Barcelona moest hij zich schikken in een defensieve rol en dat is hem ook gelukt. We hebben het dus over een speler van wereldklasse en hij is ook als persoon geweldig", besluit Piqué.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen