Hekkensluiter Achilles haalt Juanito Sequeira binnen

15 september 2016, 08:46
Foto: © ProShots

Kort na de pijnlijke 7-1 nederlaag tegen Jong Ajax heeft Achilles '29 de selectie van wat vers bloed voorzien. Middenvelder Juanito Sequeira heeft na een succesvolle proefperiode een contract gekregen bij de club uit Groesbeek, meldt Omroep Gelderland

De 34-jarige Sequeira is een goede bekende van Eric Meijers, de trainer van Achilles '29. De twee werkten in het verleden al samen bij Helmond Sport. Sequeira is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde in 2003 bij Excelsior in het betaald voetbal. Via FC Dordrecht kwam de Rotterdammer vervolgens bij Helmond Sport terecht. Achilles hoopt de middenvelder zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

Achilles '29 pakte slechts drie punten in de eerste zes competitiewedstrijden van dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen