Armenteros viert debuut voor Zweden met doelpunt

13 juni 2017, 21:53
Armenteros viert debuut voor Zweden met doelpunt

Samuel Armenteros is goud waard geweest in het Scandinavische onderonsje tussen Noorwegen en Zweden (1-1). De spits van Heracles Almelo debuteerde voor de Zweden. Koud in het veld maakte hij de gelijkmaker.

Mohamed Elyounoussi had Noorwegen dinsdagavond aan een voorsprong geholpen. Die werd ongedaan gemaakt door Armenteros. De Eredivisie-spits viel twintig minuten voor tijd in. Bondscoach Janne Andersson bracht hem voor oud-Feyenoorder John Guidetti. Armenteros stond dertien minuten in het veld toen hij vanuit een hoekschop van Sebastian Larsson voor de gelijkmaker tekende. Met een rake kopbal bepaalde hij de eindstand op 1-1.

Het oefenduel had sowieso een behoorlijk Eredivisie-gehalte. Naast Armenteros en Guidetti speelden ook Sam Larsson (sc Heerenveen), Oscar Hiljemark (ex-PSV), Tarik Elyounoussi en Kristoffer Nordfeldt (beiden ex-Heerenveen) mee. Bij Noorwegen had AZ-verdediger Jonas Svensson een basisplaats.

De eerstvolgende interland van Zweden is het belangrijke WK-kwalificatieduel met Bulgarije op donderdag 31 augustus, de dag dat Nederland Frankrijk treft.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen