Streppel blij met zege op Sparta en tevreden met optreden Reza

26 januari 2018, 23:17

Jurgen Streppel is blij met de overwinning die zijn ploeg Heerenveen boekte in de Eredivisie op Sparta Rotterdam. De coach zag goede dingen tijdens de 2-1 zege in eigen huis op de hekkensluiter. "Qua punten is het nu in elk geval een goede start na de winter", concludeerde hij.

"Sowieso hadden we vandaag een goede start, want na anderhalf minuut balbezit moeten we de openingsgoa maken", wist de coach tegenover FOX Sports. Aanvaller Reza Ghoochannejhad miste echter. "Maar in de counter krijgen we dan een tegengoal. Gelukkig kregen we voor de rust genoeg kansen om zelf weer te scoren."

Toch had Heerenveen eerder al de voorsprong moeten grijpen in het duel, vond Streppel. "Als we meer in onze posities hadden gespeeld, dan hadden we Sparta eerder kapot gespeeld", vond de trainer, die verdediger Denzel Dumfries de winnende treffer zag maken.

Ook Ghoochannejhad maakte een treffer en dat was prettig voor de aanvaller, die het vertrouwen kreeg boven Henk Veerman. Streppel: "Als een spits scoort, is dat altijd goed. Maar we kijken naar meer dingen. In het spel dat wij willen spelen, deed hij het goed. Hij was aanspeelbaar en heeft meer kansen gecreëerd en gekregen. Hij heeft het goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen