Atlético medekoploper na spectaculaire tweede helft

15 december 2018, 18:07

Atlético Madrid heeft op bezoek bij Real Valladolid in een uiterst vermakelijk duel met 2-3 gewonnen. De Madrilenen van Diego Simeone gaven een 0-2 ruststand in de tweede helft razendsnel uit handen, maar trokken dankzij een doelpunt van Antoine Griezmann in het laatste deel van de wedstrijd aan het langste eind.

Na een helft voetballen bij de nummer twaalf van La Liga leek er nog niets aan de hand voor Atlético. De mannen van Simeone stonden dankzij een goal van Nikola Kalinic en een benutte pingel van Antoine Griezmann met 0-2 voor en kwamen eigenlijk nauwelijks in de problemen bij de middenmoter.

Dat veranderde na rust volledig, want in een tijdsbestek van zes minuten kwam Valladolid knap langszij. Eerst trof Fernando Calero doel en na ruim een uur spelen was het Atlético-middenvelder Saúl die op ongelukkige wijze zijn eigen doelman Jan Oblak passeerde.

Puntverlies leek menens te worden voor Atlético, maar tien minuten tijd was het Griezmann die met zijn tweede voor opluchting zorgde in het kamp van de Madrilenen. Door de overwinning komt Atlético in punten gelijk met koploper FC Barcelona, dat nog wel een duel minder heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen