MVV zonder fans naar Helmond Sport uit angst voor problemen

4 oktober 2019, 11:49

Er zullen vanavond geen supporters van MVV aanwezig zijn bij het uitduel met Helmond Sport in de Eerste Divisie. De club uit Maastricht heeft besloten het vak leeg te laten uit angst voor eventuele problemen die nadelig kunnen uitpakken voor MVV.

Het zou volgens directeur Paul Penders namelijk niet de eerste keer zijn dat er iets misgaat door toedoen van supporters. "Bij de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch, twee weken geleden, was er ook iets voorgevallen", zegt Penders tegen 1Limburg. "We willen het risico niet lopen dat er rond de beladen wedstrijd bij Helmond ook iets gebeurt wat de club in een kwaad daglicht kan zetten."

Er lagen volgens de directeur ook simpelweg te veel eisen vanuit Helmond waar MVV aan moest voldoen om supporters mee te mogen nemen. "Er zou maar iets hoeven gebeuren en we staan weer in dat kwade daglicht. Daarom hebben we er nu op geanticipeerd." Nummer vijftien MVV trapt vanavond om 20:00 uur af tegen nummer negentien Helmond Sport. Beide ploegen kunnen wel een zege gebruiken, want ze zijn het seizoen slecht begonnen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen