Snoei wil door met De Graafschap: "Natuurlijk kregen we een tik"

20 juli 2020, 11:05

Net als SC Cambuur dacht ook De Graafschap recht te hebben om promotie naar de Eredivisie, maar de KNVB besloot om af te zien van promotie. Mike Snoei baalde als een stekker, maar wil komend seizoen eerherstel pakken in de Eerste Divisie.

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen voor De Graafschap, dat gestart is met de voorbereiding. "We hebben er bij de start van de voorbereiding nog één keer met zijn allen over gesproken om het af te sluiten. Natuurlijk hebben we er met z'n allen een tik van gekregen", vertelt Snoei aan De Telegraaf. "Wat zou het mooi zijn geweest als we dit seizoen naar De Kuip of naar de ArenA hadden kunnen gaan. Maar we moeten verder en we hebben er een streep onder gezet. Hopelijk kunnen we de frustraties omzetten in een revanche op iets wat nog altijd onrechtvaardig aanvoelt."

Met Elmo Lieftink (Go Ahead Eagles), Danny Verbeek (FC Den Bosch), Rody de Boer (AZ), Julian Lelieveld (Vitesse) en Joey Konings (Heracles) haalde de club al vijf nieuwe spelers. Daar tegenover staat dat Hidde Jurjus en Leeroy Owusu zijn vertrokken. "Met Owusu zijn we wel de beste rechtsback van de Eerste Divisie kwijtgeraakt, maar we zijn heel tevreden over de jongens die erbij zijn gekomen", aldus Snoei. "Lieftink was de grote man bij Go Ahead Eagles en Verbeek de beste speler van FC Den Bosch. Daarnaast is het heel belangrijk dat jongens als Ralf Seuntjens en Branco van den Boomen zijn gebleven, hoewel er voor hen interesse was. Het ziet er zonnig uit. Onze ambitie is duidelijk en die hebben we al uitgesproken: we willen weer op een van de twee rechtstreekse promotieplekken eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen