'Miljoenenbedrag op Pedri gezet, twee keepers in beeld bij Barça'

9 juli 2021, 09:29

FC Barcelona hoeft niet te vrezen voor een vertrek van supertalent Pedri (18). De middenvelder kende een geweldig EK, maar heeft nog een contract voor zeker drie seizoen, want de Catalanen hebben na volgend jaar een cluboptie om hem nog twee jaar langer te houden. Bovendien is er een afspraak om de verbintenis te verlengen, waarbij er een enorm bedrag op zijn naam komt te staan.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. 'Op dit moment zorgt de economische situatie van de club ervoor dat het contract opwaarderen nog even niet mogelijk is. Maar er is een soort akkoord gesloten om om tafel te gaan zodra er economisch herstel is gekomen bij de club', schrijft het dagblad. Daarbij is weliswaar geen datum geprikt, maar de intentie is wel duidelijk uitgesproken door beide kanten.

Afgelopen winter deed Bayern München een bod van veertig miljoen euro op de talentvolle middenvelder, die onder Ronald Koeman afgelopen seizoen als enige alle wedstrijden in La Liga meedeed en ook een geweldig EK heeft beleefd. Om zijn toekomst te verzekeren in Camp Nou wil voorzitter Joan Laporta een verkoopprijs van 400 miljoen euro plakken op Pedri, mits hij zijn contract verlengt en opwaardeert.

Lees ook: Enrique looft foutloze Pedri: "Dat deed zelfs Iniesta niet"

Keepers in beeld

Verder kwam diezelfde krant ook met keepersinformatie: nog altijd hoopt FC Barcelona doelman Neto te kunnen verkopen voor een aardige transfersom. Naast Marc-André Ter Stegen en Iñaki Peña wil de club dan nog wel een extra keeper binnenhalen. Eerder was Pau López in beeld, maar hij gaat niet naar Camp Nou. Jordi Masip (voormalig Barcelona-keeper) en Aitor Fernández zijn in beeld om de selectie van Koeman te komen versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen