'Goed nieuws Koeman: FC Barcelona bereikt akkoord met Pedri'

20 augustus 2021, 23:43

FC Barcelona wil de achttienjarige middenvelder Pedri belonen voor zijn geweldige ontwikkeling. Het talent dat afgelopen seizoen doorbrak kan een nieuwe aanbieding tegemoet zien van de Catalaanse club, dat hem een flink verbeterd voorstel gaat doen. Beide partijen zouden al vrijwel zeker een akkoord hebben bereikt. 

Dat schrijft het dagblad SPORT over Pedri, die na het duel van zaterdagavond een vakantie van twee weken krijgt. Daardoor duurt het nog iets langer voordat FC Barcelona nog vijf miljoen euro extra voor hem moet betalen: dat zou na vijftig La Liga-duels het geval zijn. In totaal speelde hij 74 wedstrijden onder Ronald Koeman, die het vertrouwen gaf in de man die voor enkele miljoenen overkwam van Las Palmas.

Momenteel zou FC Barcelona druk in onderhandeling zijn met het management van Pedri over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt door tot en met de zomer van 2022, maar de club heeft daarna nog een optie om die te verlengen tot en met 2024. De verhoudingen tussen beide partijen zijn erg goed, waardoor een akkoord verwacht wordt. Dat is anders bij Ilaix Moriba, die op weg naar de uitgang lijkt in Camp Nou. 

Lees ookKoeman stuurt Pedri na seizoen van 73 wedstrijden op vakantie

Omdat hij sowieso tot 2024 vastligt bij FC Barcelona, wil Pedri graag bijtekenen. Uiteraard kan hij worden beloond voor zijn enorme ontwikkeling het afgelopen seizoen, wat hem ook tot een vaste international van Spanje maakte. Op het afgelopen EK was hij basisspeler en ook bij de Olympische Spelen was het talent van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen