De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Slavia Praag

30 september 2021, 10:20

Feyenoord speelt vanavond in een ongetwijfeld kolkende Kuip zijn eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Conference League. De Rotterdammers kennen een uitstekende seizoenstart en willen die graag doortrekken tegen de Tsjechen. Arne Slot heeft in eigen stadion een vrijwel fitte selectie tot zijn beschikking.

Alleen Reiss Nelson en Mark Diemers zijn niet wedstrijdfit en moeten het treffen met Slavia aan zich voorbij laten gaan. In de achterhoede wordt er volgens het Algemeen Dagblad een wijziging doorgevoerd. Marcus Pedersen is weer hersteld en neemt het plekje van Lutsharel Geertruida over. Pedersen was afgelopen zaterdag nog afwezig tegen NEC Nijmegen (5-3 overwinning).

In de achterhoede wordt Pedersen geholpen door collega's Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Onder de lat is er als vanzelfsprekend een plekje voor Oranje-internationa Justin Bijlow. Het middenveld wordt tegen Slavia gevormd door Jens Toornstra, Guus Til en Orkun Kökcü. Fredrik Aursnes begint andermaal op de reservebank.

Slot krijgt ook voorin steeds meer mogelijkheden, aangezien Cyriel Dessers zich laat gelden bij zijn nieuwe werkgever. De Belg moet echter genoegen nemen met een plek op de bank. Alireza Jahanbakhsh, Bryan Linssen en Luis Sinisterra beginnen namelijk in de basis. Feyenoord (een punt) en Slavia (drie punten) trappen vanavond om 21.00 uur af in de Kuip.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen