'Eindelijk speeltijd: Van de Beek beslist vandaag over toekomst'

30 januari 2022, 08:30   Bijgewerkt: 30 januari 2022, 08:47

Donny van de Beek lijkt eindelijk op huurbasis aan zijn gewenste speelminuten te kunnen gaan komen. Everton en Crystal Palace zijn zeer concreet om de middenvelder tijdelijk over te nemen van Manchester United. De middenvelder zal op korte termijn zelf over zijn nieuwe bestemming mogen kiezen.

'Van de Beek zal in de komende uren zijn nieuwe club kiezen', zo schreef transferexpert Fabrizio Romano in de nacht van zaterdag op zondag. United zelf zal daarbij een voorkeur hebben voor Everton; met die club is het namelijk tot een akkoord gekomen waarbij honderd procent van het salaris wordt overgenomen. Ook Palace is zeer concreet, maar is niet in staat het volledige salaris te betalen.

Eerder mocht Van de Beek helemaal niet vertrekken van trainer Ralf Rangnick, maar de club lijkt inmiddels van gedachten te zijn veranderd. Wel stelde het de belangrijke eis dat er in een eventueel huurcontract géén optie tot koop werd opgenomen. Dit omdat Van de Beek deel uit moet maken van de selectie voor seizoen 2022/23, wanneer Rangnick het stokje weer doorgeeft aan een nog aan te stellen opvolger. 

Lampard

Romano wist ook te melden dat Frank Lampard vandaag gepresenteerd zal worden als de nieuwe trainer van Everton. De voormalig topspeler, eerder trainer van Derby County en Chelsea, wordt de opvolger van Rafael Benítez. Lampard zelf zou zeer hebben aangedrongen op de komst van Van de Beek. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen